dijous, 28 de juliol de 2011

Amb l'ANNA ROIG!

Les vinagretes varem poder assistir al concert que l'Anna Roig i l'ombre de ton chien va oferir a Mataró el dia 26 de Juliol, enmarcada en els actes de Les Santes ( Festes Majors de Mataró ).
Per causes de la pluja es va passar a una ubicació diferent, al teatre Monumental, de la mateixa ciutat, Mataró.

Ara ja parlo en primera persona, Pere Cardona escric aquestes posteriors línies...


Poder conèixer a la cantant, Anna Roig era un somni per a mi, l'admiro com a cantant i m'enamora la seva persona per tan ahir era un dia clau per 3 motius....

- La podria conèixer
- Li podia fer una entrevista (serà publicada properament a un altre blog, ja ho anunciarem)
- I li varem poder oferir un regal... el llibre de "100 Vinagretes d'Autor" dedicat per nosaltres!!!

Anem per parts... quan varem arribar ens van portar fins a una porta... quan la van obrir... pam! ja la vaig veure, estava sobre de l'escenari amb els músics començant a fer les proves de so, ella observava el terreny de l'escenari. Quan la persona que ens va guiar li va dir a l'Anna que havíem vingut es va apropar i varen sorgir les presentacions... sense cap problema ens va fer pujar, seguidament varem anar a unes escales que donen al  carrer però allà no estàvem prou còmodes i ens va portar al seu "camerino".... per mi les emocions i sensacions en aquell moment no sabia com ordenar-les, era màgic!!!!

A l'entrar al camerino, ja varem començar l'entrevista asseguts a un banc del mateix lloc, el lloc era tranquil i poder estar al costat d'ella xerrant del nou disc "Bigoti vermell", per a mi era fantàstic, va ser genial!

Però bé, deixant de banda l'entrevista i mirant cap el llibre.... li vàrem donar dedicat per a mi i per en Rubén, ell havia dibuixat a un personatge del seu primer disc a la dedicatòria ( Trini Sanchez Mata ) i jo unes linies agraint la seva música... en fi, a més ahir era Sta. Anna per tan ens anava com anell al dit la coincidència per poguer donar aquest obsequi, el llibre! (Encara que no hagués estat Sta.Anna li haguéssim regalat igual! ).

I després varem assistir al concert.... no tinc paraules per expressar el que vaig sentir, em va transportar a altres anys passats, a experiències, ella amb la seva veu i presència i la banda impressionant que porta fa ràpidament que sense volguer estiguis a la fira amb 8 anys o fins i tot em vinguessin imatges de com preparàvem el llibre!!!! Simplement el que fa aquesta banda en directa liderada per la reina de Catalunya és 100% recomanable.

I penseu que el públic era heterogeni per complet... des de nenes i nens ben petits, fins arribar a persones grans!!

Ja ho sabeu....