dimecres, 13 de juliol de 2011

"NUGGETS" CATALANS

Bé, amb el titol potser us pensereu coses que no són.... només és posar en evidència i al descobert el nou sistema de Nugget, aquest cas, però més bo i més sa....
Normalment ens venen els "nuggets" com a pollastre... si ho diuen potser ho hauriem de creure, oi? Doncs aquests que escriurem són amb botifarres de pagès!!! ous de corral i pa ratllat... ratllat per nosaltres!!! apa doncs.... agafeu paper i boligraf i apunteu!!!!!

X2 Persones...

- 2 Botifarres de pagès (crues)
- 3 ous de corral ( vaja, a poguer ser del pagès )
- 1/2 barra de pa seca
- Farina

Per la salsa... (opcional)

- 1 ceba de figueres
- 1 pebrot vermell
- sal
- pebre
- orenga

Ja tenim a la vista els ingredients??? SOM-HI!!!!!

Primer de tot fregirem les botifarres i les deixarem refredar. Un cop ja fredes les tallarem a làmines d'un gruix de mitja ungla (més o menys) i les arrebossarem... ( farina, ou i pa ratllat) i les anirem fregint.

Per la salsa només haurem de sofregir la ceba, que quedi un color ben xulo! hi afegirem el pebrot vermell ja net i tallat com volguem... deixarem que faci dos minuts. Seguidament i afegirem l'aigua justa per cobrir el que hi tenim... afegim l'orenga, sal i pebre i deixarem que faci fins que hagi reduit i el pebrot el tinguem ja cuit.
Ho triturarem i..... XIM PUM!!!!!!

Ara només ens queda disfrutar d'aquest plat tan especial.... a vegades no ens cal menjar segons què prefabricat, només ens cal veure que tenim a la nevera i trobarem solucions més bones!!!!

BON PROFIT!!!!!