dimecres, 27 de juliol de 2011

TIMBAL DE PATATA + SANFAINA

Una visió diferent dels plats convencionals i també en forma de presentació, així aquesta recepta canviarà de forma i sentit a mida que avançem el procés!!!!

Ja voleu començar a cuinar??? SOM-HI!!!!!


- 1 kg Patates blanques
- Orenga
- 1 Prebrot vermell
- 2 Pebrots verds
- 1 carbassó
- 3 cebes
- 8 tomàquets madurs ratllats

 En primer lloc bullirem la patata i quan ja la tinguem al punt l'apartarem, la deixarem refredar i l'aixefarem amb forquilla, o batedor manual (vaja, un puré).
I ja començem a fer la sanfaina, després de que tinguem el carbassó, els pebrots i la ceba... tot net, ho tallarem a quadrets tot plegat, tot més o menys a la mateixa mida, així farem que la cocció sigui igual per tots els ingredients.
Ho mesclarem tot i ho posarem a una paella o lloc on poder fer una sanfaina còmodament. Un raig d'oli i tot el producte cap a dints (verdures).... Ho deixarem fer tranquilament, a mitja cocció ho taparem i deixarem fer.
Quan ja ho veiem al punt i incorporarem els tomàquets ratllats...i que vagi fent!! L'orenga ho podem incorporar en aquest mateix pas.

I ja ho tenim tot, per una banda el puré i per l'altre la sanfaina, ara ens toca muntar el plat... ens farà falta un  motlle circular i ganes!!!! a la foto veureu com queda!!!


VAGI DE GUST!!!!!!!!! ON EGIN!!!!