dilluns, 24 d’octubre de 2011

26 JORNADES DE BOLETS ( QUIN HONOR!)


Amb aquesta foto resumeixo el que va ser la 26 presentació de TEMPS DE BOLETS... dirigint l'orquestra en Josep Maria (chef del restaurant i l'únic vestit de cuiner, jejejej).
En aquesta foto i podeu veure d'esquerre a dreta...
Glòria Esteban, M Àngels Serra, Regina Santamaria, Josep Maria, Marc Rodellas i jo mateix!

Estava convidat com a cuiner... pel llibre "100 Vinagretes d'Autor" i la companyia... millor impossible!

Aquest any les jornades les dedica a SANTI SANTAMARIA, només per aquest fet ja es mereix ( el restaurant i el Chef) un fort aplaudiment; Una gran coherència per la seva part. Santi Santamaria va ser un petit geni, un follet de la seva cuina, un home que sabia en tot moment on estava, era simplement un exemple a seguir. Jo el tenia com un semi-déu, per això no voldria imitar mai un plat dels que havia fet, això només ho deixo a ell.. a la terra per desgràcia no hi és però de ben segur que en el cel no para de cuinar pels grans... allà ara és el seu lloc, al cel de nit, les autèntiques estrelles brillen a la foscor, tan a la terra com al cel.

26 anys fent aquestes jornades, fent d'aquest restaurant una festa pels sentits... una festa on hi estan tots els productes convidats, però, evidentment l'amfitrió són els senyors bolets!
El menú, un autèntic festival creat per en  Josep Maria, el Chef! Podria explicar cada plat i fer una critica... no cal!!! només cal que proveu o entreu ...

http://www.elnou-cents.com/

Una gran nit, una gran festa pel nostre paladar (molts cops maltractat), una gran companyia, gran acolliment i sobretot... va ser molt emocionant, els plats et feien sentir part d'una altre galaxia!

Moltes gràcies a tot l'equip del restaurant NOU-CENTS!!!!