dimarts, 25 d’octubre de 2011

ARRÒS "MAR I MUNTANYA"... MADE FOR "HELENA I PERE"Per fi faig un "mini reportatge" de fer un arròs! molts cops ens compliquem la vida en plats d'autor i altres històries quan tots els estils es poden mesclar perfectament! I no em direu que un bon arròs no us ve de gust???
Aquest és un arròs dels anomenats "Mar i Muntanya", es diu així evidentment per la mescla de producte del mar i altres que circulen per les nostres estimades muntanyes!
Aquest arròs és un mesclat entra la meva àvia i jo, per tan si us agrada penseu també amb la meva mestra ZEN culinària, jejejejje

Aquí no donaré productes ni quantitats us ho deixo a les vostres mans... en aquest arròs veureu que a una de les fotos hi ha carn (conill) amb oli... bé, primer sempre a casa amb la meva àvia ho hem fet així... rossegem el conill i l'apartem. Amb l'oli que ens quedi hi incorporem la ceba i els pebrots (verd i vermell)... De mentres... ja estic jo sempre netejant els musclos i treient "bigotis" de les gambes, mentra la meva àvia escalfa el fumet de peix (ha d'estar ben calent, si no ens quedaria bullit).

Podriem incorporar calamar o sèpia... però si ho féssim es tindrien de posar ja tallats a una paella amb un xic d'aigua (truc de la meva avia) quan la sèpia o calamar s'ho hagi begut ja ho incorporarem amb la festa dels pebrots i ceba!

Quan ja més o menys estigui ben cuit ben mesclat amb aromes hi incorporem l'arròs... ho deixarem uns minuts i ja anirem cubrint l'arròs amb el fumet de peix (es podria fer amb brou de carn, o caldo de verdures).

20 MINUTS I LLESTOS!!!!!!!!!! Ja ho veieu no és una recepta explicada com totes però és més dievrtit així oi?

                     BON PROFIT!!!!!!!!!!!