dijous, 6 d’octubre de 2011

VINAGRETES TELEVISIVES

Per segon cop a televisió... com bé sabreu el primer cop va ser a TV HOSPITALET dints el programa DISTRICTE8 (veureu els enllaços més avall!

Aquest cop ha tocat a casa nostre, a M1TV (Maresme Digital), la Marta Pedrico ens va entrevistar dints el programa "LA FÀBRICA", van ser 12 minuts d'entrevista però ben aprofitats. La Marta i el seu equip ens van acollir molt bé, hem de donar les gràcies a la gent de M1TV que pensessin amb nosaltres!

Les aventures i desventures de la TV sempre es podrien explicar amb més de dos fulls, ja que en Rubén i a mi mateix ens passen coses irreals o molts cops ratllan la tonteria. En aquest cas no explicarem més del que va passar, unes estones fantàstiques i plenes d'orgull, el nostre fill (el llibre) ja té ales i això és per celebrar! Està agradant el llibre i això ens omple de felicitat!!

A continuació us posaré els enllaços del nostre canal de YOUTUBE, allà podreu veure com a novetat l'entrevista a M1TV però també si mireu i regireu (molt fàcil de trobar) veureu la de TV HOSPITALET!!!!!

http://www.youtube.com/user/100Vinagretes


Salut i Vinagretes!