dijous, 26 de gener de 2012

"CAPUTXETA ROIG"... a taula!!!

Fer aquesta cançó en format recepta és dels reptes més grans del disc “Bigoti Vermell”; Una cançó deliciosament real, fantàsticament... “Anna Roig i l'ombre de ton chien”!
On he cuinat amb ingredients de conte real... el salmó, la nostre estimada caputxeta, dividida en tres, en tres camins diferents; dos d'ells coberts amb pernil, una protecció suau i optimista i el del mig, el tercer tros, cobert amb salsa d'anous... cobreix el tercer pensament, els dubtes de la protagonista, i evidentment els llops que l'envolten!

Com veureu, en aquesta recepta hi poso una perla dibuixada, és del bon amic i soci, Rubén Bravo, un dibuix i conte inspirats també amb la cançó! Un llop tendre, un llop sensible, un llop cuiner!
En aquesta recepta per tan englobem tres parts... DIBUIX + RECEPTA + IMATGE... Guau!!


Ingredients de conte!

- 1 ceba de figueres
- 14 anous
- nata líquida
- llet
- sal
- pebre
- 300g salmó fresc
- 40g pernil
- vi blancPreparats? SOM-HI!

Primer farem la salsa...

Sofregirem la ceba ( pelada i picada ben petita ) amb un xic d'oli. Si ho fem a foc lent... molt millor.

Quan la ceba s'estigui quedant ben daurada hi afegirem un raig de vi blanc... ho deixarem coure tot plegat. Quan veiem que la ceba hagi absorbit el vi, hi posarem les anous ( pelades ) ho deixarem uns
5 minuts.

A continuació afegirem un raig de nata líquida i la llet justa per cobrir la ceba i les anous.. ho deixarem a foc lent uns 4 minuts. Rectificarem de sal i pebre i ho triturarem!

Ara ja només ens falta salpebrar el salmó, enfarinar-lo i fregir (com veureu l'he tallat en tres parts). Així que el salmó estigui fet el posarem sobre paper de cuina, seguidament el posarem ja al plat... el el pernil a sobre dels dos trossos... Amb l'escalfor transformarà la textura del pernil amb una capa suau, ideal pels pensaments optimistes de la cançó!

La salsa com veieu a la fotografia ho he posat a un tros... així és com sento la cançó, si ho voleu fer diferent... imaginació al poder!!!!

BON PROFIT! BON APPÉTIT!!