dimarts, 10 d’abril de 2012

"JUNTS"... A Taula!


Després d'un temps en silenci, el grup JUNTS ha tornat i aquest cop amb un segon disc per anar descobrint... com un bon àpat!
El torn és avui per aquest grup, i pel seu disc “REFLEXES”, per això m'agradaria que veiéssiu els detalls que he anat marcant dins el plat...
La cançó que dona nom el disc és REFLEXES com ja he dit, si l'escolteu veureu que és una defensa a la naturalesa i els canvis que han esdevingut durant tans anys, com el mateix humà s'ha carregat el seu entorn... ( hagués pogut ser banda sonora d'Avatar! )...
Bé, al tema, que com sempre fujo d'estudi... un plat com veureu senzill, a la vegada que està ple de contrastos... dolç i salat per apartats i la “creu” simbolitzant les carreteres, la gent, i una pinzellada a la destrucció a la naturalesa...
Els reflexes, són els productes oposats al plat... les maduixes i el salmó estan completament oposats, un efecte mirall enmig de com he dit... les carreteres; Uns productes que s'estan perdent i s'estan quedant marginats donant lloc ( com bé ja diuen ) en grisor...“colors grisos substituint aquell verd que estem oblidant” .

Doncs bé, aquí teniu la recepta espero que us agradi a tots i totes!

Per cuinar REFLEXES necessitarem...


  • 4 espàrrecs verds
  • 3 maduixes
  • 1 tros de pinya
  • Fruits secs
  • Reducció de Mòdena
  • 2 “fulles” de salmó fumat


REFLEXES


Com heu vist no hem quasi n'hi de cuinar, només saltejarem els espàrrecs amb sal i pebre.

Els altres ingredients els hem de tractar amb delicadesa, les maduixes les laminarem, el salmó el tallarem proporcionalment amb les maduixes, ha de fer una petita construcció sense que cap ingredient tapi a l'altre.

La pinya també la tallarem a trossets, vigilem amb l'aigua que deixa anar la pinya, mire-m'ho sobretot quan ho portem a taula, és preferible canviar de plat que no servir-ho amb un xic d'aigua.

La reducció de Mòdena la podeu fer vosaltres, ara bé, com jo sempre he defensat la complicació mínima i un gran rendiment... podríem anar alguna botiga ( no ho repetiré davant d'un altre cuiner, jeje ).

I ara com veieu a les fotos hem de construir els REFLEXES... ja ho veieu... 0% de complicació, molt senzilla, ara... proveu-la i ja em direu!! Us asseguro que als vostres convidats i convidades estaran encantats/des!!!

BON PROFIT!

SALUT, CUINA I MÚSICA!