dilluns, 21 de maig de 2012

"L'ÚLTIM PETÓ", Videoclip i bona cuina!

<iframe src="http://player.vimeo.com/video/42515447" width="500" height="281" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>


"L'ÚLTIM PETÓ", és la cançó que em quedava per finalitzar el receptari del disc "BIGOTI VERMELL".
Aquest cop hi ha un artista de luxe per aquesta última recepta... Julian Waisbord.
En Julian al conèixer que anava a fer aquesta peça i ja l'última em va proposar fer alguna cosa diferent, una cosa per acabar d'una forma ben especial... així és com va sorgir la idea d'aquest "videoclip"!
Ell ja porta una llarga trajectòria amb curtmetratges,videoclips i altres treballs, per això va ser un autèntic regal que em proposés fer aquesta peça junts!!
Veureu doncs un "Stop Motion", un vídeo treballat amb fruites, el-laborat amb paciència però sobretot amb ganes, moltes ganes on hi veureu clarament una recepta amagada dins un treball visual impecable.
Així doncs "L'ÚLTIM PETÓ" es converteix amb un joc per nens i nenes, un joc per adults, un joc, en definitiva on l'amor és l'eix principal, on volíem aportar la vessant més optimista i amb més color per aquesta cançó. En definitiva l'amor és un joc d'atzar, un joc on a vegades trobem la mitja taronja... o en aquest cas la mitja pinya o trobem els trossets de maduixa o parts de kiwi... en aquest món actual, l'amor i el desamor cada cop més té un regust de fruites amb diferents textures i aromes!
Sigueu benvinguts a "L'ÚLTIM PETÓ", l'espectacle que tanca el disc més gastronòmic del panorama català!

 https://vimeo.com/42515447