dimecres, 13 de juny de 2012

QUIMI PORTET... A taula!!!Aquesta recepta està basada en fets reals... normalment així comença alguna peli per fer plorar... en aquesta pel-licula canviem de registre i  barregerem estils, sense complexes.
La recepta Quimi Portet podria estar feta de mil i una coses, però a la vegada s'ha de resumir, si no hauriem de fer un menú degustació...i a vegades és millor un sol plat!!
La trajectòria musical d'en Quimi Portet  fa que sigui un regal posar-se a cuinar el que jo considero (sota el meu criteri) el seu plat!
La seva música porta fins i tot... a la cuina!                                                      FEM UN QUIMI PORTET?

1 fulla pasta brick
3 plàtans

1 petxuga de pollastre

llet

farina
1 ceba

El primer pas serà agafar el pollastre, el tallarem a trossets petits. Un cop fet ho reservem.

Agafarem una ceba i la tallarem ben petita... la posarem amb una mica d'oli dins d'una paella...

 Quan la ceba la tinguem al nostre color desitjat hi afegirem el pollastre i el deixarem que faci una estona a foc baix...

Un parell de minuts després hi afegirem els plàtans, (també tallats petits) uns minuts més...

Afegirem unes tres cullerades soperes de farina i deixarem que es cogui uns minuts amb els ingredients ( si no esperem i anem per feina, el resultat seria de gust enfarinat ).

Ara ja toca el moment de la llet, posarem la llet que cobreixi la nostre “massa” i a foc lent ho deixarem fer fins que ens quedi la “massa” densa, no líquida. La deixarem refredar.

Agafarem la pasta brick, i la dividirem en quatre parts. Ja amb les quatre parts només falta omplir els “triangles” amb la nostre massa!!

Ho posarem al forn ( prèviament calentat a 180 Cº ) fins que ens quedin els “triangles” amb un color.... daurats!!!

I ja tenim una versió gastronòmica d'en QUIMI PORTET!!

Bon profit!!!