diumenge, 15 de juliol de 2012

ELS CATARRES... A taula!Aquest plat és pel grup que va tornar a fer creure que la cançó de l'estiu era possible (i no calia que tv3 ho digués); opinions a banda és per aplaudir tot el que han pogut fer amb la seva “Jenifer” i sobretot... a base de directes estan demostrant que valen molt més que per una cançó!
Bé, no m'esvero i començo la recepta pels CATARRES, un grup... com aquest plat, sorprenent i amb tonalitats diferents,


1 Grapat de cireres
50g de Formatge de cabra
30g Pernil ibèric
2 Patates
llet
sal
pebreAmb pocs ingredients farem un plat molt xulo i ben bo, només haurem d'estar tranquils a la cuina, sense pressa i començar a fer aquesta delícia per nosaltres mateixos o pels nostres convidats o convidades!

Farem les patates al forn, jo poso dues però si en feu més ja les teniu a la nevera per un altre moment (per fer amanida de patata per exemple!). Simplement les podem al forn a 180g i les treure'm quan ja estiguin cuites (les punxem amb un ganivet... si es clava fàcilment ja les tindrem).

La salsa de formatge de cabra és ben senzilla... amb un xic d'oli farem desfer una mica el formatge... afegirem la llet i si es vol una mica de crema de llet. Afegirem sal i pebre. Ho triturarem. Si veiem que queda molt líquid, afegirem una miqueta de “maizena” perquè ho lligui tot.

Tinguen aquestes dues coses ja fetes i a punt per construir el plat, ens disposarem a muntar les torres de patata amb pernil, com veieu, és capa de patata, una mica de pernil... i anar fent construcció!!! al final incorporem la salsa de formatge de cabra... i les cireres (sense pinyol!!).

Ho posarem al forn que es faci tot plegat... un plat fantàstic i boníssim! Fins i tot quan surt del forn hi podem posar una mica de menta..... IMPRESSIONANT!!!!!

ELS CATARRES ja es poden menjar!!! no ho dubteu i fe-ho a casa!!!

Salut i farigola!