dimarts, 16 d’octubre de 2012

"TXARANGO".... a taula!!!!!

                                                              


  ENROTLLATS TXARANGO


Avui la recepta musical s'omple de fantasia musical, de reggae festiu. Aquest cop el circ de la cuina fa parada i fonda amb "Txarango".

Un grup com Txarango era quasi obligat fer un plat de cuina cap a ells... la seva trajectòria tan bestialment ascendent i amb els seus directes ple de gent cantant amb ells... senzillament sorprenent!

Bé, doncs per a ells he creat aquest plat, molt senzill per fer amb nens i nenes o aquesta versió que escric es podria fer més per un públic que comença a entrar a la cuina. No és complicada, és entretinguda, per tan ja tenim un plat com un directe d'ells. Un plat per fer festa, un plat divertit que fa dir als convidats... "Què és? Què has posat dins?.... etc! per tan ja fem entrar en un joc gastronòmic a les víctimes del plat...

Fem un TXARANGO?

Per 4 persones...

4 patates, 3 ous durs, 2 llaunes tonyina, formatge blau, llet, pernil dolç (serà per embolicar la patata).

 Comencem!

Per fer-ho simplement haurem de bullir les patates ( pelades i tallades) i bullir els ous ( millor cada cosa per la seva banda), ho deixarem refredar.

Quan ja estigui fred doncs ho anirem aixefant amb una forquilla, primer la patata ( provar de sal ) i després anirem afegint els ous (tallats ben petits). Després afegim la tonyina (ben escorreguda).
Ho deiarem a la nevera una hora.

Per fer la salsa agafarem el troç de formatge blau i el posarem a una pella amb un raig de llet considerable, hi afegirem sal, pebre, i si voleu podrieu posar alguna espècie ( segur que ja en teniu alguna al cap), ho deixarem fer fins que redueixi al nostre gust.

Ara ja ens quedarà treure de la nevera la mescla que hem fet de la patata amb els convidats i farem croquetes embolcallades amb pernil dolç.

Finalment ho arrebossarem amb ou i pa ratllat i... apa! a fregir-ho!

A la foto no ho podreu apreciar però sota dels farcells o croquetes hi he posat unes làmines fines de poma. Com veieu he posat la poma laminada, els rotlles, farcells o croquetes i la salsa per sobre!!!

Com diuen ells... "Senyores i senyors, petits i grans...." aquest cop continua amb... el plat de TXARANGO... sigueu benvinguts!