diumenge, 18 de novembre de 2012

CESK FREIXAS... a taula!!!


Personalment no el conec, però si la seva música; una música reivindicativa sense deixar el seu to de cantautor. Amor i lluita, ganes de crear!
Potser és una espècie en extinció o pel contrari, a partir d'ell hi han hagut cantants que s'hi han atrevit!
dir NO també es pot cantar i sense vergonya!
 Per ser un plat fort però a la vegada suau amb impertinències gastronòmiques que fan d'ell un plat especial... (recuperar la botifarra espaterrada... miola!)

BOTIFARRA ESPATERRADA AMB PATATES AL FORN I SALSA DE BOLETS!!!

A part, un plat on s'uneixen productes que podem relacionar ràpidament amb històries del nostre dia a dia, potser la botifarra recorda  alguna cançó per exemple "botifarra de pagès" de la Trinca, o les botifarres fetes els 12 d'Octubres en fi, també els bolets, un món oníric on molta gent hi somia desperta! 

 Fer aquest plat és molt senzill, farem unes 4 patates al forn ( tallades fines ) amb oli, sal, pebre, orenga...
Quan ja les veiem a punt... hi afegirem les botifarres obertes per la meitat... les incorporem sobre de les patates.
I la salsa de bolets... farem un sofregit amb 2 cebes, 3 tomàquets i sucre!!! (sucre, un parell de cullerades) com a punt final hi afegirem els xampinyons (prèviament saltejats) i que faci i faci a foc lent! (si teniu pressa... a foc mig!).
Ara ja ens quedarà només afegir la salsa de bolets amb les patates i les botifarres (ja cuites) i patapam!!!!


En definitiva, CESC FREIXAS es converteix en aquest plat, espero que us agradi!!!

Bon profit, On egin!