diumenge, 24 de febrer de 2013

CIUTATS TRENCADES


Parlo de ciutats però en realitat podriem parlar que una ciutat no és trencada si no és per gent gris, mediocre... com a referent directe seria el llibre de Michel Ende "Momo".
Les ciutats es nudreixen de la vitalitat o ganes de les persones que hi visquin, si aquestes mateixes volen fer creure una altre realitat, ho tenen fàcil, el timó... si volen el tindran ells, només cal escampar la grisor, els pensaments grisos directes i el núvol s'escampa i ja estem tots plorant per les cantonades.

Amb aquesta introducció em voldria dirigir a la gent que té la vida solucionada i fa del seu hobby una bandera artística i amb aquesta premisa es permeten ser fins i tot critics de pintures, admiradors de cantants... totes aquestes coses amb estil, evidentment. Normalment i actualment ja són aborigens extraterrestres que resideixen dins un núvol de fum de pipa i entrades caducades.
També va dirigit al pensament gris global, jo hi formo part, no sóc de pensaments de colors però el gris el vull canviar... eus aquí la diferència!
Parlem sense saber una merda de res, discutim per discutir, somiem perque ens ho han dit, volem arribar a una projecció personal... algú s'ha parat hi ha mirat el seu voltant? millor que no ho feu, sigueu egoistes i per un cop a la vostre vida siusplau escolteu i feu cas el vostre cos i pensament, deixeu estar que si un exposa allà, que si l'altre li fan un carrer perque és fill de qual, que si aquells obren un bar i van de sobrats...fins i tot pensar que una ciutat com Mataró qui té nom és perque està dins d'un cercle viciós i malmès de saliva, no cal, ja prou.
Els ases existeixen, hi són els dominats pels cavalls, no trobeu que un ase té més capacitat que un cavall?

Sabeu una cosa... em rebenta encara ara que la gent no es pugui permetre està malament amb ella mateixa, sempre hem de carregar contre els altres perquè estem acollonits, realment acollonits d'escoltar el que ens volem dir a nosaltres mateixos.


Apa! Saluti llibertat per les lletres ferides que encara no s'han recuperat de l'accident!