dimarts, 26 de març de 2013

Entrevista a PULPOPOP via xat facebook


Entrevisto a Edgar Massegú, el "Pulpo", la mitja taronja del "Pop", en Pau Boïgues. Una entrevista feta pel disc  "LA BATALLA DELS DUBTES" que sortirà a la llum el dia 12 d'Abril.
Han tornat a escena i sempre és d'agraïr, músics excelents i posades en escena enèrgiques! Tornen els tentacles, un gran plaer!
Aquesta entrevista s'ha fet através del xat del facebook, per tan, si veieu espais que no són coherents, és pels espais del xat.


El dia 12 d'Abril surt a la llum "La batalla dels dubtes", què hi podrem trobar?

Sense cap dubte a la batalla dels dubtes hi trobarem música. I un 'savoir faire' dels pulpopop madur. han crescut aquest nois.
'"Somos los mismos que cuando empezamos" que deien Eskorbuto, però és innegable amb moltes experiències a l'esquena.
i moltes nits de músiques viscudes.

A la vostre web, hem pogut desvetllar el "tracklist" i la portada... parla'm una mica més del disc, seguireu la línia dels pops?

Sí, la línia dels pops ha estat sempre la llibertat
per tan es traca d'un disc lliure on no volem fallar els seguidors, creiem que seràn sorpresos

Els vostres seguidors que entre tots i totes han fet possible aquest disc através de la plataforma Verkami i fent de mecenes... com arribeu a Verkami? perquè us plantejeu un disc buscant mecenes?

Sempre hem estat un grup "indie" en el sentit estricte del terme. Fent-ho tot nosaltres, teníem la necessitat de trencar l'espai entre artista i públic i esclar, aconseguir un ajut econòmic per poder-lo gravar, ara mateix la música més creativa i lliure en aquest país és pura resistència.
gràcies a tots els mecenes!!!!!

Hi ha més nervis doncs de cara les sensacions dels vostres seguidors quan escoltin el disc?

El cuc per dins removent l'estòmac el dia que no hi sigui ja podrem plegar. La no espectativa és el que conreem, així tot el que vindrà serà d'una màgia absoluta i ho podrem viure del tot.

Podrem escoltar en aquest disc col-laboracions especials?

Sí, la col·laboració del Quartet Gerió de Girona. Per a nosaltres és molt especial, estàn sortint quartets de gran qualitat en aquest país. Per anar al futur hem d'anar el clàssic, ho tenim claríssim. va ser una gran col·laboració

A part d'aquesta col-laboració, comptareu amb els músics de l'anterior disc?

Sí! el matexi septet de grans amics i persones, els mateixos tentacles de sempre ens han acompanyat i anant a contra corrent un vuité tentacle més que serà en Raul Marc Portell

Què ens aportarà en Raul Marc Portell?

Ens aportarà poder aproximar al milímetre el disc amb el directe. Al disc hi ha molta tecla, al directe i haurà molta tecla. En Raul Marc exel·leix a les tecles i ho fa amb l'ànima i el cor. Aportarà una sintonia del tot més que positiva, n'estem molt contents! Estem molt contents que tots els músics que portem provinents del jazz entenguin pulpopop com un grup més enllà del pop i la seva sempre predisposició i 'savoire faire'

També hem conegut la portada i el seu autor, d'en Xavi Vilaró, que ens podeu explicar de la portada i del seu autor?

Xevi Vilaró és un dels artistes més creatius i internacionals de la Cellera de Ter. Ens encanta poder estar en connexió amb artistes tan grans i tan propers. Al disc i haurà el tríptic de les 'white series' pintades per ell a Mèxic.
Allí també hi tenim seguidors i ens encanta que l'art d'en Xevi pugui anar més enllà d'on som. Estem contentíssims de poder comptar amb ell ja que les obres vàrem veure de seguida que expressaven justament el motiu principal del disc:
l'esperança

Els temes d'aquest disc parlareu de temes actuals com la crisis econòmica? de l'Iva del 21%?

Sí! Totalment el disc gira entorn de la crisis des d'un punt de vista poètic.
"Justos X Pecadors" te com a protagonista la justícia que és injusta,
"Covard Corbat" els desnonaments, fent servir com a metàfora els animals
"La gent va a l'ïndia" la història d'un banquer que fuig i no torna...
i així bona part del disc, un reflex del moment actual
perquè no, potser amb més poesia però TAMBÉ FEM CANÇÓ PROTESTA

I ja per anar acabant... que dirieu als vostres mecenes i seguidors, admiradors?

Primer de tot gràcies per estar sempre allà.
Si podem deixar un llegat pels que vindran, cada cop més pensem en les nostres generacions, deixar un missatge d'esperança que es possible canviar les coses i fer-ho amb una arma molt popular com és la música, haurem complert.

Doncs moltissimes gràcies per facilitar aquesta entrevista pel xat de facebook!
Molts èxits amb "La batalla dels dubtes"!


Gràcies a vosaltres per la difusió, desitgem que us agradi, una salutació!
pulpopop

Més info. del disc i del grup a http://www.pulpopop.com/

Portada del disc "LA BATALLA DELS DUBTES"