dijous, 4 d’abril de 2013

JUANTXO SKALARI al EUSKAL ETXEA (Barcelona)
Gràcies al Twitter (les coses de "piular") ahir vaig assistir a la presentació del llibre disc de Juantxo Skalari (Mensajes, Anti-Canciones y poemas de Kalle).  Un músic referent en molts sentits però evidentment per ser el líder i fundador de "SKALARIAK" i posterior amb "THE KLUBA".
L'acte es va fer a l'Euskal Etxea, per desgràcia no havia conegut abans aquest centre cultural (podria dir per quedar "guai" que feia anys que el coneixia)però a partir d'ahir ja està marcat en vermell per anar-hi per tornar-hi! si hi voleu fer una ullada, http://www.euskaletxea.cat/
La veritat és que Juantxo el que toca ho fa especial i mireu que era ell sol amb la seva guitarra...tota una sorpresa per part meva!
Va fer un repàs d'èxits o hits o com volguer anomenar-ho! un viatge en el temps on a moments determinats et portava a situacions de fa uns anys, uns moments personals.
Va explicar evidentment i resumint (qui vulgui es compri el llibre-cd) la seva gira "Rude Rock Train", sense un duro van estar fent ruta per Europa, tocant per carrers i circuits alternatius...
Aquest Sant Jordi si encara teniu algun dubte... jo de vosaltres no ho dubtaria dos segons!
JUANTXO SKALARI en estat pur!

Enllaç al seu blog, http://juantxosk.blogspot.com.es/

I aquí un "trailer" del llibre visual!


Aquest enllaç és una de les cançons que va fer ahir al Euskal Etxea, la cançó va ser i a pèl com ja he dit (guitarra i veu)