dimecres, 29 de maig de 2013

YACINE & THE ORIENTAL GROOVE... A TAULA!!!

   @100vinagretes                                                Yacine Belahcene un viatger incansable. Junt amb Yannis Papaioanou són l'eix vertebral d'aquesta banda. Arrels Mediterrànies, arrels de lluita i ganes de crear.
Només que grateu una mica els dos noms veureu una gran inquietud musical, altres grups musicals i influències molt importants.
"La Mediterrània se'ns mor"(Elèctrica Dharma-Esteve Fortuny)  una, per mi de les cançons que marquen un començament per iniciar el viatge cap en Yacine i en Yannis. És un sentit personal, evidentment, però és la meva visió i com jo he entès el grup. Aquesta cançó per a mi representa una incansable destrucció per part de l'ésser humà cap a un mar sofert. Un mar que durant milers d'anys ha observat l'estupidesa humana i com els territoris que la rodegen s'han vist i es veuen immersos en guerres, discussions i per sobre de tot i en plena actualitat una explotació "made in capitalista".

La versió gastròmica d'aquest grup és aquest cuscús amb verdures i salsitxes amb aromes de taronja!Fer aquest plat és molt senzill...

Primer pas
 Un sofregit senzill amb carbassó, albergínia, ceba i tomàquet (ratllat). En aquest cas salsitxes (poden ser de verdures, porc o altres!!!), un ingredient econòmic i a la vegada divertit per a nens i nenes!


Segon pas 
En aquest sofregit quan hi afegim el tomàquet dins el sofregit també hi podem afegir una pell de taronja ratllada. La veritat que canvia molt el gust i us dona un gust a la boca fresc i molt mediterràni

Tercer i últim 
Afegeixo el cuscús que vull per cuinar a una paella amb un xic d'oli,  donc un parell de voltes vigilant no es cremi i seguidament a la mateixa paella i amb el foc una mica més fluix hi poso aigua ben calenta, només crobrir, ràpidament el tindrem a punt.


Aquí doncs tenim el plat de...

YACINE & THE ORIENTAL GROOVE

Més info del grup...
http://www.yacineorientalgroove.com/