dilluns, 27 de gener de 2014

TERRATOMBATS... A taula!

És una evidència que aquest plat que veieu és dedicada als Terratombats... ja que aquest plat és una crema de calçots amb gírgoles.

I dic i anomeno els Terratombats per la cançó anomenada "La Rumba del calçot" o també podria anar dirigida cap a la cançó "Tocat del bolet".

Un grup festiu i sempre amb ganes de pregonar aires d'optimisme amb festa musical. La rumba segell del grup.

Doncs fer la crema dels"Terratombats" és molt senzilla. Cal netejar els calçots i fer una escaldada als reis de la temporada! Després els incorporem a una cassola amb oli d'oliva, sal i pebre (prèviament escorreguts) i un all. Un parell de voltes i ja hi afegim les girgoles netes. Ho deixarem fer un parell de minuts i afegirem una patata a trossos. Ho sofregirem tot plegat.

Quan ja tinguem el color de sofregit, el color dels ingredients a gust del cuiner/cuinera de casa ho cobrirem d'aigua i ho deixarem fer a foc suau.

Ho triturarem ben triturat i apa! Per servir podeu saltejar unes girgoles i sempre us vestirà més el plat!

Aquí podreu veure el videoclip de...

LA RUMBA DEL CALÇOT

O la que ja esmentava...

TOCAT DEL BOLET


I EL PLAT MUSICAL!!!!!!!!!!!



SALUT, CUINA I MÚSICA!
@100vinagretes