dimecres, 3 de setembre de 2014

CHEF, una pel-licula per recomanar.


Avui hem anat al cinema una mica amb por. Anàvem a veure una peli que només sabiem que anava de cuina i que les xarxes socials eren molt importants.
Sorpresa per nosaltres! Ens ha agradat i molt! Potser era el moment, el no esperar res de la pel-licula i que ens sorprengués... qui sap!

La pel-licula et parla de la cuina i del cuiner protagonista una mica com l'entenc jo, com una part de tu, com una part normal del dia a dia.

A remarcar les escenes de la cuina i la música que acompanya a elles. La banda sonora a part de quan està cuinant també és per aplaudir. 

Evidentment hi ha d'haver una història, un fil argumental... doncs dins de la peli ens trobem amb petites perles de guió i sobretot la linea constant. No és una obra mestre, però tracten la cuina amb dignititat i ja tocava. No amb michelins n'hi hòsties! trenquen el mite de les estrelles!

Tema xarxes socials ho fan molt bé, ara, que ningú es pensi que fent el que fan i tinguen la repercussió que tenen passa sovint al comú de mortals.

En definitiva una pel-licula per anar a passar-ho bé, sense cap més altre pretensió, només deixar que la cuina i una història us desconecti del món que hi teniu fora!

Salut i cuina!