diumenge, 21 de setembre de 2014

CUINA MUSICAL, punt i seguit!


Per un diumenge com el d'avui amb festes de fons que ressonen per carrers i places de Barcelona i amb banda sonora de Clarence Milton Bekker començo a recordar els plats musicals d'aquest dijous, divendres i dissabte nit al Tatau l'Antiquari.

El dijous va ser protagonista en Guillem Roma transformat en #platmusical com a "Farcells de col farcits de rovellons i botifarra" amb allioli dels mateixos bolets. Escoltant la seva música i mentre cuinava o pensava els plats, ràpidament em va vindre associar el plat amb ell. Amb ell no he necessitat un estudi massa a fons, la seva música m'hi ha portat. Si voleu conèixer una mica més la seva música...
WEB-GUILLEM ROMA


El divendres va ser el el moment del jove de Reus Joan Masdéu. El seu #platmusical va ser una "Truita de figues amb formatge Gruyère". Una truita suau però amb cos. De fet és un plagi sense pietat a la magnifica Teresa Argés. una amiga del facebook i intrèpida gastronòmica. Quan vaig veure la fotografia ho vaig veure clar, a més a més estava escoltant en Joan Masdéu. M'estava estudiant quin seria el plat i com per art de màgia... pam! de cop els ingredients i la seva música lligàven! Ara us escriuria un rotllo de com després les textures i les cançons prenien sentit... si voleu us ho escrit per privat!
 En aquesta recepta no hi tinc fotografia ja que va ser un servei amb 100% d'atenció i això fa que el mòbil i les fotos a vegades no surtin, ajjaja! :)
Més info de la seva música...
http://www.joanmasdeu.com

I el diisabte, va ser el moment d'obrir camí amb el #platmusical. La majoria, per no dir un 99% dels plats que havia fet per músics era per grups o cantants en llengua catalana. A partir d'ara els plats musicals hi tindran un regust més internacional. Més motivació més plats diferents!
Bé, doncs aquesta nova obertura l'ha iniciat Clarence Bekker. Un cantant que vaig descobrir passejant pels voltants de la catedral de Barcelona ja fa uns anys. Va ser magnific. Clar, en aquell moment només sabia que cantava en aquell punt esporàdicament i res més.
Després vaig descobrir molt feliç que era un dels cantants de la banda del Raval, 08001 i que havia participat en diferentes mogudes musicals molt i molt interessants.
Per ell vaig fer unes "CROQUETES DE CUS-CÚS". Tot el que porta fet i cantat concentrat i molt bo... patapam! Totes les seves experiències com el gra del cuscús i fet croqueta tota la seva força de la seva veu!
No deixeu d'escoltar aquesta brutal veu,  100% recomanable!
http://www.clarencemiltonbekker.eu/
Clarence Bekker (enllaç a spotify)

I bé, nois i noies ja ho sabeu! I si voleu saber més...
@100vinagretes
bonacuina@hotmail.com