diumenge, 28 de setembre de 2014

Més "PLATS MUSICALS", Més acció!


Aquest dijous, divendres i dissabte com mana la tradició he fet els plats musicals per tres artistes, aquest cop ben diferents entre ells i ella al restaurant Tatau L'Antiquari de Sants!

El primer dia, el Dijous, el torn era per CAÏM RIBA. Amb el seu primer disc en solitari, "A 306KM" es transforma i ens transporta dins els seus móns. Com un llibre ple de contes ens aporta un disc més dins del món intimista dels cantants amb ganes de vomitar realitats no escoltades.
En aquest cas, doncs el #platmusical havia de ser íntim amb un punt  dolç.
Per això el caneló cruixent. Un caneló amb pasta brick i farcit de carn de porc amb camagrocs (tot guisat).
Quan ho posem al forn ens queda ben daurat i ja només i vaig afegir un caramel senzill de camagrocs.
Web Caïm Riba
Al final de l'escrit ja sabeu que poso com preguntar-me sobre les receptes!

El Divendres va tenir un nom propi, MARC PARROT. Amb el seu nou disc "SORTIR PER LA FINESTRA", torna a demostrar el seu talent i les seves confessions musicals. Personalment crec que és un dels millors artistes del panorama actual. Carisma i força. Cançons amb al-legories i festes continuades. Cançons que moltes d'elles no oblides fàcilment, fosques i plenes de color.
Un plat doncs per a ell que creia divertit i en un format diferent.
Un "Conill amb salsa Romesco" on el conill primer era salpebrat i marcat a planxa, després amb la salsa romesco l'acabava de coure. Servit amb avellanes i pa torrat (ingredients també del romesco.
Web Marc Parrot

I Dissabte? Doncs per la bèstia, per la rockera MÜRFILA. Ella de fet té aquest plat i una part d'un altre que vaig fer per l'obra de teatre LLIBERT on ella hi cantava i actuava. Per sort la obra ha començat a fer gira per Catalunya. Fantàstic!
Però tornant a la seva figura musical, ella ens ha aportat una altre visió de tot plegat. Les seves formes i les cançons han fet d'ella un clima de rockera com si de neixament portés la guitarra incorporada. Per la seva part més fosca aquest plat. També ho he combinat amb pollastre i un arròs, ja que les seves balades molen i molt i per a mi seria la vessant més suau.
Web MÜRFILA (aneu també a buscar els videos d'ella! molt recomanat!)I ja ho sabeu, si voleu més informació (receptes, trucs o altres) podeu escriure a
bonacuina@hotmail.com
@100vinagretes