dimecres, 10 de setembre de 2014

Primera "Tarta Tatin" de préssec!!!


Al Tatau l'Antiquari (c/Salou n5, Sants) he fet aquest pastís brutalment deliciós. No l'havia fet mai i avui he perdut la virginitat amb la "Tarta Tatin". Ho veureu normalment fet amb pomes, aquest però amb préssecs que n'he trobat uns de preciosos i això s'ha d'aprofitar!

Per fer aquest postre necessitarem...

- 1 rotlle paste de brisa ( de full )
- 100g de sucre + 10 cullerades
- 1 cullerada de canyella
- 7 préssecs tallats a quarts

Comencem?

- Fer el caramel amb 100ml d'aigua amb les 10 cullerades de sucre.

- Posar a motlle

- Incorporar els quarts de préssec sobre el caramel. Part ample tocant caramel. Els 100g de sucre i la canyella.

- Cuinar a forn 15 minuts.

- Tapar amb la pasta brisa.

- Ho tornem a deixar a forn fins a estar ben daurat.

- En calent i vigilant molt ho girarem.

 I ja està! Us hi atreviu?

Un postre ideal per qualsevol època de l'any... en diferents presentacions en funció de l'estació de l'any. Amb gelat, xocolata desfeta.... ai mare meva! un postre de règim completament, jajajajajaja

@100vinagretes
bonacuina@hotmail.com