dimarts, 16 de setembre de 2014

UN ANY CUINANT AL TATAU L'ANTIQUARI


Avui fa un any just que vaig començar l'aventura del restaurant "Tatau l'Antiquari". Un any molt intens on fins el dia d'avui he anat creixent com a "cuiner" i com a persona.

Un creixement paral-lel també amb la gent. Hem tingut la gran sort que a la gent els hi agrada el que cuino i l'ambient que s'hi respira quan estan sentats i gaudint d'un bon dinar o sopar es complementa perfectament. Un ambient on les antiguitats i curiositats es transformen amb un client més, fent sentir com a casa al client o si més no recordar uns temps on tot era diferent.

Un any que com a tota vida d'un ésser humà hi passen moltes coses però en aquest cas, un any que m'ha portat des de portar croquetes com a detall a l'equip de LLIBERT (teatre) a fer un videoclip amb Pepet i Marieta (d'aquí pocs mesos sortirà a la llum).

Sense oblidar el sopar de dramaturgs amb Jordi Casanovas com amfitrió! Una carta la d'aquella nit amb noms d'autors teatrals altres de divertits com "Crític a la brasa". Una gran nit!

També grups de música que han vingut a sopar o dinar, entre d'altres...
"El Sobrino del diablo", "Kòdul", "Kayo Malayo", "Un tal Pere"...

El #Platmusical ha anat creixent i cada cop fa més il-lusió la resposta dels músics. Moltissims grups de música han passat ja pels fogons i no pararem aquí, seguim! Aquests tipos de plats els faig dijous, divendres i dissabte nit.

Ara, com a novetat del #platmusical és el receptari de cada cançó del disc de l'Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, "Un Pas i Neu i un Pas". En el grup ja  vaig fer l'anterior disc ("Bigoti Vermell") en format receptes, aquest però és integrament fet al Tatau.

També i relacionat amb la música he estat col-laborant a TvCardedeu en el programa Somtresitu. Tot una experiència on he cuinat per una gran diversitat de grups! Us recomano que aneu mirant aquest video i si us ve de gust anar mirant videos del programa. L'escenàri és el TATAU!!
OQUES GRASSES- CUINA MUSICAL-SOMTRESITU  (minut 23:27)

Un any on hem tingut la sort de sortir a la revista TIME OUT, el diari LA VANTGUARDIA a televisions com BTV o TVCARDEDEU.

A part de la música, tot aquest any ha estat una bogeria divertida fent i desfent plats, comprant productes, mirant ofertes, creant cartes i perfilant plats. Una carta de nits que m'ha aportat moltissimes coses, tan com a "personatge" a la cuina (mal anomenat cuiner) com a persona. Reptes que hem superat i que en un principi eren de bogeria, ho hem fet i ho seguirem fent.

Fins i tot vaig fer un menú afrodisiac per un tupper sex!!! jajaja Coses que només poden passar al Tatau :)))

Amb dades ràpides....

120 grups de música transformats en plats de cuina! 
Fins a 20 cremes diferents (dàtils, anous, avellanes... etc!)
6 reinterpretacions d'un producte com són els peus de porc!
15 remenats diferents!
40 amanides diferents!
Més de 60 arrossos diferents!
...etc!
1 menú afrodisiac

Us podria estar explicant mil i una coses que han passat durant aquest any... potser escriuré una segona part!


UN ANY DE TATAU, UN ANY DE VIDA!

Aquí l'equipació base del Tatau... Vanessa, Luís i jo mateix. Tres superguerrers a la porta de la nau!