dimarts, 2 de setembre de 2014

Vinagreta... de PEBROTS! (195)


Aquesta vinagreta està plena de colors ja que utilitzarem pebrot vermell i pebrot verd. Una vinagreta molt apte per peixos. També per carns a vegades avorrides a la planxa, com per exemple el pit de pollastre a la planxa! Ens hem de cuidar però tampoc maltractar el cos!

Pebrot vermell, pebrot verd, sal, oli, suc de llimona (un raig), oli de gira-sol, oli oliva i vinagre de vi. Com sempre les quantitats van a gust cada persona. 

Per emprar-la ho podem fer de dues maneres o les dues variants a la vegada.

Primera opció

Quan ja tinguem la carn o peix a punt de finalitzar a la planxa incorporarem la vinagreta i ho deixarem acabar. Això fa que agafi el gust just.

Segona opció

Daurar volta i volta el producte i acabar la cocció amb la vinagreta.

Sembla el mateix que l'anterior però la 2 serà al principi de cocció, en canvi l'altre és quan està a punt d'acabar.

Si voleu podeu fer les dues variants, m'explico; Començar amb la opció 2 i acabar amb la primera opció. Així farem contrast amb els pebrots cuits i crus. 


Aquí podeu veure el bacallà que he fet avui al menú del Tatau L'Antiquari. He utilitzat les dues opcions que us comentava. És molt més complet i gustós.


La vinagreta de pebrots en format individual.



@100vinagretes
bonacuina@hotmail.com
https://www.facebook.com/reptevinagreta