diumenge, 26 d’octubre de 2014

23, 24 i 25 Octubre PLATS MUSICALS


El Dijous 23 Octubre el #platmusical va ser pels ACOUSTERS. Els vaig descobrir al seu moment per la cançó "AMANTS" on hi col-labora en Cesk Freixas. 
Ara amb nou disc "De Primavera i Ràbia" ja es creuen que tenen una veu brutal i es nota, la nova mirada musical fan que ella (Marta) agafi la volada que necessitava.
Bé, per a tota la colla dels ACOUSTERS els vaig fer convertir en el plat de cuina...
"CANELÓ CRUIXENT DE CONILL AMB ALBERGÍNIES". Pel to cruixent del seu nou disc, per les textures... en fi! Tot el que la seva música m'ha anat aportant!
http://www.acousters.cat/


El Divendres 24 d'Octubre els "PROJECTE MUT" es van convertir en un LLUÇ AMB SOBRASSADA I MEL. La sobrassada era evident i potser ja molt recurrent quan parlem de grups de "ses illes". Però que carai! També hi incorporo mel. La mel pel seu pop rock. Si no els coneixeu us els recomano com a blog de cuina-musical.
I recordeu que el 18 de Novembre surt a la llum un nou disc d'ells, el títol "IDÒ".
WEB "PROJECTE MUT"


El dissabte 25 Octubre el plat va ser pels 40 anys de la companyia de teatre DAGOLL DAGOM. Donant protagonisme i homenatge a la obra MAR I CEL. Tota la companyia de MAR I CEL es van convertir en una nit amb un "Salmó amb crema de dàtils i parmesà".
Us enganxo literalment el que diu en un moment del text la "Viquipèdia" sobre els salmons
"Els salmons són peixos migratoris; neixen en aigua dolça, migren als oceans, i després tornen a l'aigua dolça per reproduir-se. Tanmateix, hi ha espècies rares que només poden sobreviure en aigua dolça". 
I temà dàtils i parmesà és l'amor entre dos productes d'origen ben diferent... 
MAR I CEL - TEATRE VICTÒRIA