dimarts, 14 d’octubre de 2014

9,10 i 11 OCTUBRE, #PLATMUSICAL



Repassem els plats musicals de la setmana passada...

DIJOUS 9, El plat va ser per  "EL FILL DEL MESTRE". Es va convertir en unes CRQUETES DE CAMAGROCS I BOTIFARRA NEGRA. 
http://elfilldelmestre.bandcamp.com/ entreu i degusteu la seva música! ho entendreu tot! :)

DIVENDRES 10, El plat va ser pel jove valent PAU ALABAJOS. A ell el vaig convertir en un "CONILL CAP A VALÈNCIA". Un conill especial, guisat amb taronja i servit amb taronja natural. Un homenatge a tota la seva música per molts motius, un dels per la seva capacitat d'atrapar através de la seva música!.
http://www.paualabajos.cat/

DISSABTE 11, el plat va ser per un dels referents de milers de nens i nenes, sí, sí, no m'equivoco quan parlo del SUPER3. Per a tota la colla de joves cantants i sobretot els seus seguidors aquesta BOTIFARRA AMB ROVELLONS.  Hi ha una picada d'ullet als dibuixos que feien... "ROVELLÓ". També anava acompanyada d'un hummus de mongeta blanca, més que res per girar una mica el plat tradicional.
super3