dilluns, 20 d’octubre de 2014

Del bosc a la taula!

Aquest passat 19 d'Octubre vaig perdre la virginitat en el acte d'anar buscar bolets. Oh! i fins i tot podria dir que em va agradar, sobretot perquè en vam trobar i molts!

Anàvem amb la Tali, en Sergi (Una parella ben parida!) i la meva xicota Marta. Per a mi el principi era més una "putada" que una festa de diumenge. El dissabte haviem acabat del restaurant tardissim i no estava per gaires bolets. El fet és que em va sonar el despertador a les 8:15 del matí (havent anat a dormir a les 3 de la matinada) i vaig anar a comprar el pa pels entrepans (massoca? una mica, jajaja).

Després de no ser com haver contruit els entrepans i amb els ulls encara migtancats, vam fer un cafè amb la Marta i ja cap al lloc on haviem quedat que ens passarien a buscar els ja esmentats Sergi i Tali (l'ordre dels factors no altera el producte ja que estan casats i ben casats!).

A partir de que vam pujar el cotxe tot va canviar, fins i tot estàvem com tigres empresonats esperant aparcar i sortir a deforestar el bosc (tranquils i tranquil-les, parlo només de bolets). Dit i fet, un cop vam aparcar vàrem sortir amb moltes ganes d'omplir cistells de bolets i a fè que els vam omplir!

4h i pico buscant bolets... resultats...

( La Marta i la Tali amb el botí... la meva xicota és la de la dreta!)

No es pot estar més cofoi després de veure la recompensa de tot l'esforç fet per tot l'equip!
I ara venia la gran qüestió... què en fariem de tants? Doncs la Tali ens va donar quasi tot el cistell ja que ella com a boletaire major ja hi havia anat diferents cops i tenia la casa plena de bolets (assecant, amb pots...) pobre Sergi! jajajajaj

Doncs cap a casa nostre, i evidentement les ganes com a cuiner del Tatau és fer plats diferents amb aquests mateixos. I avui dilluns 20 d'Octubre ja he començat a utilitzar-los al menú.
Amb ells he fet una hamburguesa amb camagrocs dins i una crema de rovellons. A la presentació camagrocs saltejats per sobre l'hamburguesa... Simplement uns perfums matinals i uns plats de migdia dificilment explicable.
Una recomanació... si esteu tristos, apagats... cuineu amb bolets, els seus perfums són veritablement màgics! (no penseu malament que només he utilitzat camagrocs i rovellons)