dimecres, 29 d’octubre de 2014

Del MacIaia al MacCardona

Ahir estava llegint un text de la web de " Les Putes receptes de la iaia", un text on parlava (de la seva forma caracteristica) com fer una hamburguesa a casa. El vaig trobar molt lúcid, per qui el vulgui llegir abans de res és...
MacIaia

Doncs aquest matí preparant i el-laborant el menú m'he trobat preparant una hamburguesa amb albergínies i patates al caliu. Gràcies a llegir ahir el blog el meu inconscient ha fet que parís aquesta nova idea d'hamburguesa.

Com una caixa de sorpreses o fins i tot una flor (pels més hippies) aquesta hamburguesa ha donat més d'una alegria els clients d'aquest migdia al Tatau!
Són formes i presentacions diferents, i ho podeu fer a casa, és molt senzill!!!! Molt!
Com deia la "iaia" en el blog quan parlava dels calers... si les feu vosaltres us surt millor que comprar aquells artefactes que compreu al supermercat en forma rodons i on cada paquet n'hi van 6. També més econòmic que anar a un Macdollar o altres de renom. La vostre panxa també us ho agrairà.

Les alberginies les he fet a la planxa i la patata... simplement les heu de coure al forn (quan les punxeu i llisqui fàcilment el que heu introduÏt ja estan fetes). I la carn que he utilitzat és de porc... hi poseu un ou, pa ratllat, sal, pebre i l'espècie que volgueu!


Per tan joves del cap dret, feu cas a la "iaia"! Encara que insulti o digui les coses com si fos una heavy en cos de iaia... encara hi toca i molt! Inspiracions on fire!