dimarts, 7 d’octubre de 2014

PANDERETA... on fire!


Una part del món ha focalitzat les seves informacions mediàtiques en el nou brot d'Ebola.
Ai carai! Àfrica ignorada, europa escoltada! Un missatge no gaire afortunat de cara a descriure la societat actual. Una societat racista, on ens preocupem quan apareix per territoris pròxims però a l'Africa? que els bombin! Moren 1 milió de persones a l'any per la Malària, per exemple.

Un país on Ana Mato (si feu una mica de memòria recordareu que li va passar al seu ex-marit) la IR-responsable de sanitat no assumeix cap culpa. Una Espanya on el seu president no apareix més que en televisions de plasma, on més de mig govern està sota sospita (alguns ja caiguts) de corrupció, aquest país és el que es declara democrata i mil coses més d'orgull hispànic.

Però tornant al fil argumental... per què Africa sempre és la perjudicada? per què sempre els hi reparteixen malalties i la seva pobresa és simplement brutal?
Europa i Estats Units ja són uns experts en explotar les seves persones per crear marques o simplement per la seva mà d'obra a tres cèntims!
Una autèntica vergonya de països, ja no només el PANDERETA ON FIRE, NO! si no tots i totes en nom d'un altre país que sense escrúpols han trepitjat amb violència la seva terra.

I encara voldran que senti pena per aquesta infermera? ja em perdonareu si no estic preocupat per a ella si no per l'estupidesa de qui ens governa o diu governar. Ara tenen por de que algú de les seves famílies enganxi el mal dels negres (és sarcasme, tranquils)... la mare que els va parir!
Ara i per entrar en broma seriosa... si aquesta dona li va fer les banyes al seu marit? ai, ai, ai.... i si s'ho va fer amb el cunyat i per vergonya de no dir-ho s'escampa més? Crec que seria un detall a tenir en compte dins d'un país on encara fa flaire o tuf d'Antonio Ozores.

El que m'agradaria i potser és un somni impossible és veure o sentir a alguna televisió videos o reportatges com aquest....
Josep Pàmies parla de l'ÈBOLA


Ja ser que és un blog de cuina, però com molts de vosaltres també sabeu... si em pica em rasco i aquest tema ja em començava a fer sang vora els ulls de tan de rascar.

Bé, joves del cap dret potser demà faig la segona part... o no!

Salut!