dimecres, 1 d’octubre de 2014

PIRAT'S... A TAULA! (Amb sorpresa!)


Avui al Tatau he fet el plat de PIRAT'S SOUND SISTEMA. Dins el menú hi havia el plat "PIRAT'S"... i què era? de què estava fet?

Doncs el plat eren
MANDONGUILLES FARCIDES AMB OU DE GUATLLA AMB CREMA DE TROMPETES DE LA MORT. 
Diuen que la mandonguilla d'aquesta manera és a l'estil escocès, bé, en algunes receptes ho diuen. Directament aquest matí ho he tingut ben clar el plat. Barrejaria un plat amb "etiqueta" d'escocès i ho posaria amb algun producte molt emprat a les cuines del nostre país. Així podria fer un símil del que els hi van deixar fer a Escòcia i com aquí encara estem demanant... VOTAR!. I com aquest matí abans d'anar al Tatau m'he trobat a una botiga de verdures unes trompetes de la mort ben maques.... doncs patapam!
Un plat fosc amb llum; llum quan obres la mandonguilla i veus l'ou de guatlla!.

Jo ja sabia d'ahir que vindria en SOTO, un dels dos cantants dels "PIRAT'S" per tan tenia unes hores per pensar-ho. És així com pensant i buscant m'he trobat amb aquesta vessant de mandonguilles. He trobat divertida la mescla i sobretot potenciar les "Trompetes de la mort", fent la meva propia salsa.

Una salsa pensada amb com afluixar un nivell el gust del bolets, ja que per elles mateixes tenen un gust bastant fort i depen de com es cuinin poden arribar a cotes desagradables.

I bé, ja ho veieu, avui he tingut el plaer de crear el plat "PIRAT'S SOUND SISTEMA", amb el mateix SOTO com a convidat especial!

Qualsevol dubte o voleu la recepta...

bonacuina@hotmail.com
@100vinagretes
https://www.facebook.com/reptevinagreta 
3 comentaris:

Pirat's Sound Sistema ha dit...

Moltes gràcies per tot,hem dinat molt bé i teniu un local molt xulo :)

Agus Giralt ha dit...

Espectacular com sempre Pere ;)

Roger Sanchez Amat ha dit...

Uau!! Em sembla que estic obligat a fer espionatge industrial i copiar-te aquesta idea tant tremenda. I més encara quan es tracta d'un homenatge a la Pirata!