dilluns, 6 d’octubre de 2014

Plats Musicals, 2, 3 i 4 Octubre!


Aquest dijous, divendres i dissabte passat he tingut el gran plaer de versionar gastronòmicament al Tatau a...

El dijous 2 Octubre el #platmusical va ser pels TXAÇ un grup (i copiant vilment del seu facebook) que es defineixen així.
"Quatre músics, dos violoncels, una viola, un violí, un violoncel elèctric, una veu, un ordinador, petites percussions, algun somriure i bones vibracions!"

Abans de seguir llegint mireu l'enllaç amb el seu videoclip "ILARGIKO IBILTARIA"
Youtube-videoclip

Per aquests joves del cap dret els hi vaig dedicar el plat "Coca amb formatge blau i camagrocs". Un plat per a mi adient amb elles i ell ja que per a mi els camagrocs tenen un color de calma i el formatge blau el contrast més fort però a la vegada dona amb el seu color blavós una sensació de confiança. 
És un grup nou, una formació amb molt de talent i espero personalment que pugin ben amunt. Un bàlsam en els temps actuals. Visca Txaç!

El Divendres 3 Octubre el #platmusical va ser per LA GOSSA SORDA. Un grup fantàsticament deliciós i amb fàcils combinacions gastronòmiques. Aquí vaig volguer a part de definir una música al plat volia fer una trilogia de coques. Si Txaç havien estat protagonistes amb camagrocs i formatge blau la d'ells havia de ser amb més colors, més espectacular a la vista. Ho dic pels seus directes i la foça que desprenen la seva música i lletres. En el seu cas va ser una "Coca amb escalivada i formatge brie"


Cançó "DE CARA LA PARET" (LA POLSEGUERA - 2014)


El dissabte 4 Octubre la veu de Gemma Humet va ser transformada en #platmusical. Una nova veu que ens sorpren o per dir-ho diferent és una veu delicada i amb força. No us ho podria explicar tècnicament però quan l'escoltem notem que els seus registres podrien arriibar a diferents estils. Una veu preciosa amb ganes de pujar ben amunt!

Ella em va inspirar un "Caneló cruixent d'ànec amb poma dolça". L'anec el vaig escollir per ser una carn deliciosa i si està ben cuinada, ben tendre. Amb ella doncs que acaba de començar per a mi una veu tendre amb tonalitats dolces, per això la poma dolça. Ho vaig embolicar amb pasta brick, una pasta ben fina que al posar-ho al forn i durant uns minuts queda ben cruixent. Amb ella em refereixo a tot el seu conjunt.

Videoclip - AQUESTA PAU ÉS MEVA amb Toni Xuclà