dimarts, 11 de novembre de 2014

NAMINA a taula!


El divendres 7 de Novembre, vaig fer al Tatau el #platmusical per "Namina". Una cantant que just el mateix dia presentava disc ("Orlando") a Moià.
Un disc càlid, introspectiu amb moments sorprenents. El disc el podeu trobar a Spotify ORLANDO-NAMINA
Quan vaig el-laborar el seu plat vaig intentar captar la forma com ella volia encarar la seva música i jo transformar-la en un bon plat que arribés a l'altura del seu disc.
Es va transformar amb una hamburguesa amb formatge blau (a l'interior) i pernil d'ànec. Per lligar-ho amb la seva música cal entendre el seu món introspectiu amb clars i ombres (formatge blau) i la cobertura, vaja, la carn evoltant el formatge seria la societat musical (ara no em posaré profund). El pernil d'ànec seria l'acompanyament perfecte, en el seu cas, la sensació que ens queda després d'aver escoltat el seu disc "Orlando".

Ah! i aquesta jove cantant té també un blog de cuina!!!! No us el perdeu!
http://elpaielvi.blogspot.com/


En fi, i no us voldria donar més la tabarra ja que aquest món dels internets es vol tot ras i curt i sense massa floritura.
Només una última cosa... intenteu descobrir nous grups, noves veus i noves tendències que sempre fa salut!Salut, cuina i música!@100vinagretes
bonacuina@hotmail.com