dimarts, 18 de novembre de 2014

Un dia "Pornogràfic"!

Aquest adjectiu ho associem ràpid a pel-licules o revistes però el dia d'avui, al restaurant ens ha fet canviar la visió d'aquesta paraula... Però abans de res parlar d'un postre nou que he fet!

Ahir mirava apunts de cuina i em mirava un llibre molt actual de cuina. La meva sorpresa quan vaig veure "púding de turró de xixona" i la recepta semblava força senzilla. Així que avui l'he fet al restaurant, canviant quantitats i canviant un procediment per un altre. A vegades com a cuiners ho hem de fer, primera per no copiar una recepta literal que sempre queda lleig i et sents com si estiguessis al "cole" i segona per què encara que sigui un llibre actual i important molts cops els autors amaguen o treuen certes quantitats i detalls importants.
Ja ser que sembla impossible però us asseguro que dels llibres que teniu de cuina la meitat de receptes no us quedaran igual que la propia recepta... sempre pensareu que ho heu fet malament vosaltres i no!

Doncs bé, l'he fet i ha quedat bonissim! Un postre aparentment molt simple però amb el turró de xixona joves.... ai làs! és per caure de cul!

Després com sempre he anat fent i desfent, les preparacions porten un cert temps si ho vols fer bé! Per tan calia seguir... en un tres i no res ens hem plantat a principis del servei del migdia, a la 13:00. El menú d'avui hi tenia arròs amb pollastre i brotons ESPIGALLS-BROTONS, Viquipèdia
No patiu ja ens acostem a la pornografia! Marranots/tes!

Doncs ha vingut una taula de dos nois i han demanat arròs per dos de segon. Quan la Vanessa "mestressa" (podria ser nom de dibuix animat, jaja) els hi ha anat a preguntar què tal l'arròs, l'expressió ha estat...

- UN ARRÒS PORNOGRÀFIC!

Ens havien dit coses maques del menjar i adjectius i frases curioses però aquesta s'emporta la palma!

En fi, un dia de preparacions xules i arrossos pornogràfics!

Salut i cuina!




@100vinagretes
bonacuina@hotmail.com