dimarts, 16 de desembre de 2014

TOT, TOT I TOT... A taula!


Fa un temps en Gerard (el cantant de "Bulma") em va escriure per un projecte que es portava entre mans. Es transformava en cantautor i començava així una nova aventura, en aquest cas en solitari. Per fer-ho diferent faria que através d'una cançó diferents artistes interpretessin (a la seva manera) la cançó "TOT, TOT I TOT". En el meu cas la transformaria en plat de cuina.
Una persona com ell és molt difícil tenir un no per resposta així que m'hi vaig començar a posar a pensar.

Fins a dia d'avui (i ja fa uns dies que m'ho va dir) i he estat pensant i al final... patapam! A vegades tot coincideix en qüestió de segons i aquesta és la màgia dels plats musicals que faig.

Mireu el plat i us vaig indicant com ho he vist jo.....

ANALITZEM PLAT-CANÇÓ

Dos persones - Dos copes cruixents (feta per mi i sobre una idea de base de pizza)

Felicitat d'enamorat - La verdura que hi dona el color i la força que tot amor ha de tenir i que en aquest plat és protagonista. Hi han carxofes, albergínies, carbassó i pebrot vermell.

Colors de la cançó - Els colors que em venen amb aquesta cançó són els de mitja tarda. Colors tènues i plens de calidesa. Aquesta part és la que potser m'ha costat més de comprendre però finalment les copes que lligo amb les "dos persones" eren el color que volia.

"Ho ets tot a dins meu"- Frase extreta de la cançó i que si realment com interpreto la cançó ella també ho està d'enamorada doncs havia de farcir dos productes. Dos alberginíes farcides hagués quedat molt "patillero" no trobeu? o dos ous farcits (mmmm, millor que no) xampinyons farcits? poc agradable. fins que al final aquesta frase em va donar el joc i vaig poder desembocar amb la idea final.

TOT,TOT I TOT Amb aquest títol indicava ja diferents productes junts i de gust harmònic. Per tan, una samfaina afegint carxofes i com a toc final i per donar un contrapunt el formatge parmesà que també simbolitzaria quan "cau el sol"


PARAULES o FRASES CLAU PER CONSTRUIR EL PLAT

Feliç
Explosiu
Sol
El dia segueix viu
Ho ets tot a dins meu