dissabte, 24 de gener de 2015

LA CUINA, LA TROBALLA DELS MODERNS

Si estirem com un xiclet la cuina acabarà sent una imatge, una "posse" o com diuen ara, un "postureo".
S'ha creat un 'boom' culinari i ara ja tothom és cuiner/era per tenir un blog, twitter, facebook o cookboth!
Com a conseqüència tothom en sap de menjar bé i cuinar plats #foodporn per posar un exemple.
El que em preocupa és perdre el nord, m'explico; hem de tenir clar que tot això no és més que un 'boom' passatger. Per tan us convidaria a conèixer una mica més les històries reals dels cuiners. Ho dic perquè si començeu la casa per la finestra no serveix de res cuinar tota una tarda pel blog o pel twitter.

He vist per la xarxa blogs, webs, molt interessants sobre receptes, ara bé... El que impera és (com deia el principi) el "postureo". Alguns fins i tot us volen prendre el pèl amb receptes no exactes i/o amb imatges retocadissimes.

Aquest és un escrit per desfogar-me o per buidar el pap.

La cuina és dura i durant els serveis has d'estar amb una tensió tremenda, res a de fallar. Però abans i després seguirà la preparació de tots els plats, tampoc pots fallar.
Ara! Després haig de veure per les xarxes plats molt xulos, imatges de plats acollonants i sincerament, em fèien sentir inútil. Però ai làs! Després em vaig donar compte que és dedicàven durant una tarda a preparar el plat! COLLONS!!! Jo també seria una bèstia parda així!

En definitiva tenia ganes d'escriure breument sobre la tonteria gastronòmica que impera, sobre molta estupidesa que encara ens hem de menjar!

Salut joves del cap dret!