diumenge, 11 de gener de 2015

Plats musicals 8,9 i 10 de Gener 2015


El dijous 8 de Gener va ser un autèntic plaer versionar els "Hora de Joglar" en un "Pollastre a l'antiga".
És un grup fent xup-xup... s'està preparant i calentant motors per esclatar completament. Temps al temps.
Barregen estils però alerta! no us espanteu! no és aquella "barreja mestissa" que tan mal va fer a la música. És una barreja que feia temps no escoltava de grups del nostre país.
Per a ells i també jugant amb el plat va ser el "pollastre a l'antiga" ja que és una barrega de formats... una bona picada, un bon pollastre i tot fent xup, xup... resultat? HORA DE JOGLAR!.
http://horadejoglar.com/

El divendres 9 de Gener vaig dedicar el plat a Kepa Junkera.
Un tronc de llom amb crema d'alls tendres i anous esmicolades. Un plat on l'he volgut definir. ç
El tronc de llom, fermesa i eix principal, la crema d'alls tendres la seva música i les anous totes les petites perles en format disc que ha creat. Kepa Junkera el vaig escoltar i molt (encara ara) i fins i tot l'he anat a veure a un parell de concerts. Per tan un plat on he intentat no faltar el respecte i acostar-me silenciosament a la seva música. 35 anys de música.... BRUTAL!
http://www.kepajunkera.com/

El dissabte 10 de Gener un cantant, compositor... Albert Palomar. És dels grups que m'agrada escriure, és dels cantants més sorprenents i amb facetes ben diferents però amb una coherència molt sincera.
Albert Palomar ex membre de la banda Plouen Catximbes i posteriorment dels Plouen. La seva veu és carismàtica i fa que tots els seus projectes arribin d'una forma ben diferent a d'altres formacions o cantautors.
Ell en solitari té dos discs però amb ell crec que no cal marcar-li la linea de discs o directes, simplement és Albert Palomar!
Bé, a ell doncs el vaig convertir en una botifarra amb escalivada i formatge brie. Un plat ple de colors, de gustos suaus i forts. Un plat molt complet com ell mateix que per cert! també té estudi de gravació!
http://albertpalomar.com/aviram-estudi/