dimarts, 24 de febrer de 2015

ANEGATS + GUILLARMINA MOTTA + JORDI CASANOVAS = PLATS MUSICALS TEATRALS

Dijous 19 de Febrer

De Manacor a Sants, un viatge culinari.
El grup de música? ANEGATS
Set discs, un d'ells en directe. Per a ells els hi vaig dedicar el "Tronc de llom de dos colors amb samfaina". El tronc com a representació de la seva força per aguantar en el panorama musical i seguir amb força. La samfaina com a mostra de la seva música i del que personalment em transmet.
Només acabar dient que és molt trist que grups de les illes costin tan de veure per Catalunya. Grups com ells, aquí al nostre país petit no tenen altaveu, no sigui el cas que els hi hagin de pagar l'avió!
Salut!
Gràcies Anegats!

Més info del grup
http://www.anegats.com/

Divendres 20 de Febrer

Em va fer molta il-lusió fer aquest plat i amb el nom de la Guillarmina Motta. De petit sentia per casa Raimon, Ovidi, Llach, Pi de la Serra... però la que em trencava els esquemes i la més divertida era la gran Guillarmina Motta! La meva mare cantava mentre feia el llit "El vestit d'en Pasqual" o la que m'encantava d'escoltar... "Jo vull ser Miss". Bé, el plat per a ella va ser "Sardines de senyoret". Un plat divertit i sense cap compliació ja que qui se les menja no ha de fer més que mastegar. Sense espines, sense cap complicació.
Gràcies Guillarmina!


Dissabte 21 de Febrer

Ha tornat el plat Teatral! Aquest cop pel magnific i prolífic dramaturg i director JORDI CASANOVAS.
Podria escriure i escriure sobre la seva persona, però no és tan el meu estil i menys explicar coses que ell mateix us ho pot ensenyar.
http://jordicasanovas.net/
Aquest jove super heroi del panorama teatral ha estrenat VILAFRANCA però reitero que entreu a la seva web... de gran vull ser en Jordi Casanovas de la cuina!
Diu la llegenda que no dorm, el seu super poder és alimentar persones amb sed de treatre i gana de bons textos. El que deixa congelat als seus enemics (parlant de superherois clar...) és la seva humilitat.
Bé, per a ell van ser unes mini hamburgueses de vedella amb sorpresa! Amb alvocat i ceba feta caramel dins d'elles! I a més si encara faltés alguna cosa.... arrebossades!
En fi, un plat molt complet i brutalment deliciós!
Gràcies Jordi!


@100vinagretes (Twitter)
@Vinagretaa (Instagram)