dimarts, 17 de febrer de 2015

GERMÀ NEGRE... GRÀCIES!Aquest passat diumenge 15 Febrer vaig muntar una festa sorpresa a la meva xicota. L'any passat ja l'hi vaig fer amb el grup de música "La Colònia" aquest any però canviava de grup de música.
Ho feia al restaurant on estic de cuiner i com bé ja sabeu és el Tatau l'Antiquari del millor poble d'una Barcelona hipotecada... evidentment... SANTS!

El grup d'aquest any va ser "Germà Negre", el folk que necessitàvem! Una música sense complexes, recuperant temes populars i temes ja mitològics de la nostre estimada llengua.

La sorpresa de la meva xicota quan va entrar al restaurant i de cop la música dels "Germà Negre" va començar a sonar... IMPRESSIONANT!.

Un concert molt íntim amb molta interacció entre ells i nosaltres com a públic. Un concert on van sonar nous temes del grup fins i tot!
Cançons com Noia de Porcelana, Les rondes del vi  o una gran versió de la cançó Jo vull ser "mis" de la Guillarmina Motta van anar passant per aquell escenàri improvitzat i ple d'ambient casolà!

Després vam dinar, aquí és, on com a cuiner vaig punxar, però joves del cap dret... tota la setmana cuinant i deixant la pell als fogons... el diumenge i festiu com aquest passat... POLLASTRES A L'AST i amunt!

A part fa relativament poc temps els hi vaig fer un #platmusical als "Germà Negre", mireu, mireu...
PLATMUSICAL + GERMÀ NEGRE

Bé, tornant a la festa, quan vam acabar de dinar van treure instruments i apa! a improvitzar garrotins.
Resumint... n'hem d'aprendre més! sobretot a no tenir por a improvitzar!

I com totes les trobades familiars es prometen coses que es faran conjuntes, nosaltres també ho vam fer. Ara! com no ens uneix un vincle de sang i parlem de CUINA i MÚSICA de ben segur ens trobarem altre cop i alerta! que les RECEPTES DE L'AVIA AMB VERSIONS DEL NÉT... tornaran a fer maridatge amb la MÚSICA D'ESCUDELLA VERSIONADA PELS NÉTS!

Content i encara paint la trobada! Encara tardaré uns dies a baixar del núvol del folk que necessitàvem! I la meva xicota, la Marta igual i els convidats i.... tothom!

GRÀCIES "GERMÀ NEGRE" PER FER BAIXAR LA MORENETA BALLANT EL BALL DE LA LLIMONA!